Política 22/09/2011

Rubalcaba promet treballar per recuperar el bon nom dels valencians

El candidat socialista recorda els casos de corrupció protagonitzats per càrrecs del PP al País Valencià.

Salva Almenar
1 min

ValènciaEl candidat socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha promès treballar "per a recuperar el bon nom dels valencians". "Aquí han passat coses molt difícils d'explicar que s'han vist a tot Espanya i arreu del món, però no tots els valencians són així". Rubalcaba ha volgut començar el seu acte amb militants socialistes del País Valencià fent una menció als casos de corrupció que assetgen les institucions valencianes i que han "fet transmetre una idea equivocada del que són els valencians".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Els valencians no són com alguns (en una clara al·lusió a Camps, Carlos Fabra i altres càrrecs imputats) han fet veure", ha explicat, però sí que són "de qui n'hem d'aprendre per a poder sortir de la crisi". En un pavelló d'esports del Cabanyal ple fins a la bandera, Rubalcaba s'ha adreçat dient que "dels valencians hem d'aprendre la seva capacitat d'empendre o d'exportar", claus -en la seva opinió- per a poder sortir de la crisi quan "més prompte millor".

Rubalcaba ha tingut estat interromput durant uns minuts per un grup d'assitents a l'acte que han desplegat pancartes demanant "l'alliberament del Sàhara".

stats