CANVI DE CICLE
Política 18/02/2014

Camacho afirma que "no ha existit ni existirà mai" diàleg entre Rajoy i Mas sobre la consulta

La dirigent popular creu que els independentistes estan "descol·locats" per la "fermesa" del president espanyol amb la consulta

Acn
2 min
Camacho, durant la roda de premsa d'aquest dilluns

BarcelonaLa presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat, en una entrevista a TVE, que la "fermesa" del president espanyol, Mariano Rajoy, en contra de la consulta ha "descol·locat" els independentistes. Segons la popular, aquesta "negativa" contundent del cap de l'executiu estatal fins i tot al diàleg al voltant del dret a decidir ha deixat els sobiranistes "desconcertats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Alícia Sánchez-Camacho ha reiterat que el diàleg entre Artur Mas i Mariano Rajoy "no ha existit ni existirà mai" si és per parlar sobre el dret a decidir, la consulta i el procés polític català. Segons la líder del PP, aquesta postura no variarà des de la Moncloa i això, a més, no ho tenien previst els independentistes. "Que Rajoy no vulgui parlar de coses il·legals no entrava en el full de ruta dels independentistes. Això els ha descol·locat, estan desconcertats davant la negativa del president. Es pensaven que se'ls posaria la catifa vermella per rebre'ls com quan el pacte fiscal i s'han trobat amb la fermesa del president dient que sobre coses il·legals no parla", ha considerat la popular.

Aquesta situació se suma a la que es viu a Catalunya, on diverses veus segueixen reclamant diàleg. Una d'aquestes persones és Josep Antoni Duran i Lleida, a qui la popular ha criticat per considerar contradictòria la seva actitud respecte del procés català. "Que Duran parli de les greus conseqüències de la independència quan ell és l'únic que la pot frenar és inacceptable. Això de Duran té un límit", ha sentenciat Sánchez-Camacho. Segons la popular, Duran "és el soci que vota totes les decisions d'independència i això té una responsabilitat". "Els seus diputats voten això, i la bogeria de la independència la podria aturar Duran i Unió, deixant de donar suport a CDC", ha sentenciat.

stats