PRESSUPOSTOS
Política 08/07/2011

La reducció del sector públic i la reorientació de la política exterior marquen l'acord pels pressupostos

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, explica l'acord pels comptes amb CiU de cara al 2011

Oriol March
1 min
Alicia Sánchez-Camacho ha comparegut sola a la seu del PP / EFE

BarcelonaEl pacte pels pressupostos de la Generalitat és un fet. Així ho ha anunciat la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, en una roda de premsa a la seu dels populars. Sota una pantalla amb la frase "Compromís de condicions pressupostàries del Govern amb el PP", Sánchez-Camacho ha explicat que es tracta d'un acord per escrit per demostrar la "transparència amb què treballem els populars". El compromís consta de 8 eixos i d'una addenda sanitària, que era imprescindible per encetar el diàleg, per als pressupostos del 2012.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La racionalització del sector públic (reducció del 10% d'empreses públiques), la reorientació de la política exterior (les delegacions catalanes aniran de bracet amb les espanyoles) i la reassignació de certes partides, que aniran a parar a polítiques socials, són algunes de les claus que Sánchez-Camacho ha explicat aquest matí.

L'acord pels pressupostos va acompanyat d'una addenda sanitària que va encaminada a prioritzar les intervencions quirúrgiques, la racionalització de la despesa farmacèutica i la reordenació de serveis.

stats