Publicitat
Publicitat

PRESSUPOSTOS

La reducció del sector públic i la reorientació de la política exterior marquen l'acord pels pressupostos

La presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, explica l'acord pels comptes amb CiU de cara al 2011

El pacte pels pressupostos de la Generalitat és un fet. Així ho ha anunciat la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho, en una roda de premsa a la seu dels populars. Sota una pantalla amb la frase "Compromís de condicions pressupostàries del Govern amb el PP", Sánchez-Camacho ha explicat que es tracta d'un acord per escrit per demostrar la "transparència amb què treballem els populars". El compromís consta de 8 eixos i d'una addenda sanitària, que era imprescindible per encetar el diàleg, per als pressupostos del 2012.

La racionalització del sector públic (reducció del 10% d'empreses públiques), la reorientació de la política exterior (les delegacions catalanes aniran de bracet amb les espanyoles) i la reassignació de certes partides, que aniran a parar a polítiques socials, són algunes de les claus que Sánchez-Camacho ha explicat aquest matí.

L'acord pels pressupostos va acompanyat d'una addenda sanitària que va encaminada a prioritzar les intervencions quirúrgiques, la racionalització de la despesa farmacèutica i la reordenació de serveis.

RE

Més continguts de