Publicitat
Publicitat

Álvarez: "Ha estat una decisió generosa pel país i pel partit"

El secretari general de la UGT diu que l'anunci de Zapatero "s'esperava des de desembre". Ha destacat que és positiu que "es desvetllin algunes incerteses" de cara a les eleccions generals

El secretari general de la UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha dit que l'anunci de la renúncia de Zapatero "s'esperava des de desembre" i ha assegurat que és una decisió "generosa pel país i pel partit". Em declaracions a Cataluna Informació, Álvarez hadit que caldrà deixar passar una mica més temps per fer una valoració global de l'obra de govern de Zapatero però ha reconegut que "des del punt de vista de la situació general del país està bé que es desvetllin algunes incerteses perquè la gent pugui saber quines seran les seves opcions per a les eleccions d'acord amb les seves necessitats i ideologia".

Pel que fa a les possibles conseqüències d'aquesta renúncia, el secretari general d'UGT ha dit que no creu que hi hagi repercussions econòmiques. "Crec que continuarem en la mateixa línia, malauradament".

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT