Política 08/10/2016

Arrimadas creu que els líders independentistes desitgen les inhabilitacions

La presidenta de C's a Catalunya emplaça el PSOE a afegir-se a una "oposició forta" al Congrés

Acn
1 min
La cap de l’oposició i líder de C’s, Inés Arrimadas, al Parlament.

BarcelonaLa presidenta de C's a Catalunya, Inés Arrimadas, ha opinat aquest dissabte que els líders polítics independentistes semblen "molt contents" davant la perspectiva de la possible inhabilitació d'algun dels seus representants. La líder del partit taronja al Parlament ha subratllat que tots els polítics que estan sent investigats per la justícia sabien què feien i coneixen dels riscos jurídics que comportava la seva actuació. En tot cas, ha indicat que "no seria bo" per a Catalunya que hi hagués representants polítics "imputats o inhabilitats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

C's aposta per una "alternativa" de govern a Catalunya que "no busqui l'enfrontament" i confia que, a l'Estat, els 85 diputats del PSOE se sumaran a "una oposició forta" per aconseguir fer reformes a Espanya. Arrimadas no ha especificat si, per arribar a aquesta oposició, els socialistes s'haurien d'abstenir o votar a favor d'una encara hipotètica investidura del líder del PP, Mariano Rajoy.

En una visita a la fira de videojocs del Barcelona Games World, la presidenta de C's ha recordat el suport que el seu partit dóna al sector dels videojocs, amb la presentació d'una proposta en aquesta línia al Parlament, i ha instat el govern espanyol a posar més facilitats a aquest sector perquè, segons ha dit, crea llocs de treball de qualitat.

stats