ELECCIONS 25-N
Política 22/11/2012

Mas: "Posaran tots els míssils que calgui per aturar el procés català"

El candidat de CiU a les eleccions, en un acte amb emprenedors, assegura que "a pesar de les travetes" el projecte català "avança seriosament"

Oriol March
1 min

BarcelonaPoca estona després que es conegués que la fiscalia ha obert diligències contra el diari 'El Mundo' per un presumpte delicte de calúmnies, el candidat de CiU a les eleccions, Artur Mas, ha participat en un acte amb emprenedors a l'Hotel Princesa Sofia de Barcelona."Posaran tots els míssils que puguin per aturar el procés", ha considerat Mas, que ha promès que no hi haurà "ni fronteres, ni duanes, ni murs" en una hipotètica Catalunya sobirana.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Mas ha assegurat que "a pesar de les travetes" el projecte català "avança seriosament", i ha tornat a prometre que el procés del país no té marxa enrere si les classes mitjanes i els joves s'ho creuen.

El candidat ha comparat el cas català amb un llibre en blanc "del qual tothom pot ser protagonista". "No se'ns pot manllevar la capacitat de decidir el futur, perquè si no decidim és que no existim", ha resumit el líder nacionalista.

Mas ha rebut el suport de quatre emprenedors que han donat suport a l'estat propi que defensa el candidat per a Catalunya. "Ara mateix som una 'start-up'", ha resumit l'empresari Xavier Verdaguer. "Aquest país s'aixecarà i ho farà, serem bons i ho aconseguirem, perquè el projecte és el més il·lusionant que existeix", ha volgut considerar Rosa Maria Vilarasau, emprenedora en l'àmbit de la construcció.

stats