NOU CILE
Política 04/12/2012

Mas i Duran "coincideixen" en una reunió a Palau que l'única opció per garantir l'estabilitat és ERC

Els dos dirigents s'han trobat aquest matí per valorar les converses que ha mantingut CiU amb els republicans i el PSC per formar Govern

Ara
1 min
Mas i Duran, aquest dilluns / AFP

BarcelonaArtur Mas i Josep A. Duran i Lleida s'han reunit aquest matí al Palau de la Generalitat per valorar les converses que CiU ha mantingut ja amb ERC i PSC per explorar l'escenari postelectoral sorgit de les eleccions del 25-N i que aboquen la federació nacionalista a un pacte estable. "Els dos han coincidit que l'única opció per garantir l'estabilitat i la governabilitat és ERC", ha assegurat el partit nacionalista en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el mateix document, CiU explica que els dos líders han mantingut el compromís de fer una consulta "emparada en la legalitat" al llarg d'aquesta legislatura.

La reunió arriba un dia després que Josep Maria Vila d'Abadal, alcalde de Vic, hagi estripat el carnet d'Unió per desavinences amb Duran en l'eix nacional. La cita s'emmarca en un moment de tensió a CiU després de les crítiques del líder democristià al rumb sobiranista emprès per CDC els últims mesos.

stats