ELECCIONS 25-N
Política 01/11/2012

Mas rep amb "perplexitat" la decisió de la Junta Electoral de retirar la campanya institucional del 25-N

El president de la Generalitat assegura que el fons de la sentència "implica que Catalunya no té dret a promoure el vot"

Oriol March
1 min
Artur Mas, de visita al Fòrum Empresarial Catalunya Rússia, a Moscou, aquest dijous / ACN

Moscou (enviat especial)El president de la Generalitat, Artur Mas, ha rebut "amb perplexitat total" la decisió de la Junta Electoral Central (JEC) d'obligar el Govern a retirar la campanya institucional de promoció del vot per al 25-N. "Ens estan dient que no podem promoure el vot", ha lamentat Mas des de Moscou, on lidera la delegació catalana que participa al Fòrum Empresarial Catalunya-Rússia que se celebra aquests dies a la capital russa.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La decisió ha tingut vots particulars", ha revelat Mas, fent evident el seu malestar per la decisió. "No és un anunci sobre la manifestació de l'Onze de Setembre, sinó que s'han agafat diversos moments històrics de les últimes dècades", ha justificat el president sobre les acusacions de l'oposició sobre l'anunci, que consideren "partidista". Mas ha trobat "curiós" que es critiquin les imatges de la Diada, "una manifestació de la gent", i no pas altres fets institucionals −vot de la Constitució, per exemple−, que també apareixen a l'espot del 25-N.

La Generalitat recorrerà la decisió de la JEC en considerar que no hi està d'acord.

stats