Política 30/10/2015

Mas visita els treballadors de la seu de CDC per expressar-los el seu suport davant dels escorcolls

El president de la Generalitat en funcions ha volgut agrair la feina que fan els empleats del partit nacionalista

Oriol March
1 min
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha estat ovacionat al consell nacional de CDC / CRISTINA CALDERER

BarcelonaEl president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha volgut visitar aquest divendres al migdia la seu de Convergència per expressar el seu suport als treballadors del partit davant la situació viscuda la setmana passada arran dels escorcolls per la presumpta trama del 3%. Segons fonts coneixedores de la trobada, Mas ha volgut agrair la feina que fan els empleats de la formació nacionalista i els ha volgut traslladar que "tots estem en el mateix vaixell".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La seu de Convergència, que encara es troba al carrer Còrsega a l'espera de fer el trasllat a la nou quarter general situat al Passeig de Sant Joan, ha viscut dos escorcolls en els últims dos mesos. El primer va ser el 28 d'agost, coincidint amb el primer gran acte de campanya de Junts pel Sí a Barcelona, i el segon es va produir en ple inici d'una legislatura marcada pel repte independentista.

No és la primera vegada que un dirigent del partit agraeix la feina feta als treballadors després dels escorcolls. Josep Rull, en un acte a la Fundació CatDem fa unes setmanes, va tenir paraules de suport als empleats de la institució, que va ser examinada per la Guàrdia Civil el 28 d'agost. Rull ha fet un petit discurs abans de Mas en la visita del president a la seu de Convergència.

stats