Política 06/06/2016

Juan Carlos Girauta afirma que el cara a cara Rivera-Iglesias Va ser un parany

En una entrevista d'Antoni Bassas a l'Ara.cat, el candidat de C's per Barcelona a les eleccions dels 26-J acusa el líder de Podem d'imposar que Évole fos el moderador

Ara
1 min

BarcelonaMalestar a Ciutadans pel cara a cara entre el seu president, Albert Rivera, i el líder de Podem, Pablo Iglesias. Aquest dilluns el cap de llista de Ciutadans per Barcelona a les eleccions espanyoles del 26 de juny, Juan Carlos Girauta, ha assegurat en una entrevista d'Antoni Bassas a l'Ara.cat que el programa va ser "una mica" un parany.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"És igual, quan anem a un lloc ja sabem si anem a un lloc més o menys hostil, de part o parcial. Cal anar a tot arreu", ha afirmat, després d'explicar que Iglesias va posar com a condició que el moderador fos Jordi Évole i no Ana Pastor, i que "sorprenentment Évole va demanar que els candidats no fessin servir camises blanques i va apagar l'aire condicionat". "A tu et sembla normal?", ha preguntat. Qüestionat sobre si creu que va ser un parany, ha respost: "Una mica sí".

El dirigent de C's ha recordat que el debat de l'anterior campanya entre Rivera i Iglesias "no va anar com Iglesias volia", i ha afegit que en aquesta ocasió el líder de Podem va imposar que el moderador tornés a ser Évole.

Sobre l'ambient més aviat tens del debat, Girauta ha aplaudit que s'hagi acabat el "bonrotllisme" amb Podem, i ha criticat que Iglesias intentés confondre la gent barrejant refugiats i sensepapers.

stats