Política 17/01/2013

CDC avisa que encara no ha decidit si trenca els pactes amb el PP en les institucions

En un breu comunicat, Convergència recorda que Oriol Pujol va posposar qualsevol decisió a finals de gener o principis de febrer

Efe
1 min

BarcelonaConvergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha assegurat aquest dijous que encara no ha decidit si trencarà els pactes que manté amb el PP en diverses institucions, com la Diputació de Barcelona, i ha remarcat que el període de reflexió sobre les relacions amb els populars continua obert. En un breu comunicat, CDC s'ha remès a les declaracions del seu secretari general, Oriol Pujol, del passat 7 de gener, en què va dir que el partit no prendria cap decisió fins a finals de gener o principis de febrer.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

CiU manté pactes de govern amb el PP en institucions com la Diputació de Barcelona i en alguns municipis, com Badalona (Barcelonès) i Castelldefels (Baix Llobregat). CDC estudia trencar aquestes relacions després de l'escalada de la tensió amb el PP en els últims mesos i la petició del seu soci de legislatura, ERC, que talli tots els llaços amb els populars.

stats