Política 13/01/2014

CDC manté la porta oberta a la candidatura unitària europea i la vol resoldre en dues setmanes

"Si el procés s'ha de fer amb les característiques tradicionals, el podem engegar de seguida, i sempre hem dit que el nostre actual eurodiputat ens ha representat molt bé. La nostra opció és que Tremosa repeteixi de candidat", ha assenyalat Lluís Corominas, vicesecretari de coordinació institucional de Convergència

Oriol March
1 min

BarcelonaLa primera reunió de l'any de l'executiva de CDC ha servit per insistir en la necessitat de teixir una candidatura "de la societat civil" de cara a les eleccions europees. "Segueix sent la nostra primera opció", ha assenyalat el vicesecretari de coordinació institucional del partit, Lluís Corominas, en la roda de premsa posterior a la cita dels dirigents de CDC. La intenció dels nacionalistes és resoldre aquesta qüestió durant les dues properes setmanes, tot i la fredor de la resta de forces polítiques sobiranistes a materialitzar la llista unitària.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Corominas ha explicat que ja es treballa en un programa que vagi més enllà de la defensa del dret a decidir al Parlament Europeu, i ha defensat que no és cap impediment que hi hagi diputats catalans que formin part del grup del PP comunitari. "Amb tot allò que ens posem d'acord, hi hem de votar a favor", ha reflexionat. "Si el procés s'ha de fer amb les característiques tradicionals, el podem engegar de seguida, i sempre hem dit que el nostre actual eurodiputat ens ha representat molt bé. La nostra opció és que Tremosa repeteixi de candidat", ha apuntat.

stats