Política 09/03/2015

CiU irrita ERC en acusar-la de fer de “portaveu de Fernández Díaz” a la comissió del cas Pujol

El diputat republicà Oriol Amorós replica a la diputada de CiU Meitxell Borràs: "Què ha fet el seu grup per esclarir res?"

Laia Vicens / Marc Colomer
1 min

BarcelonaFriccions indissimulables, amb guspires incloses, entre CiU i ERC en la comissió d'investigació sobre el frau fiscal i el cas Pujol. La portaveu de la federació nacionalista a la comissió, Meritxell Borràs, ha irritat els republicans en acusar-los de fer de "portaveus de la Fiscalia i del ministre Fernández Díaz" durant la compareixença del fill petit dels Pujol, Oleguer Pujol Ferrusola.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"ERC no fa de portaveu de ningú més que d'ella mateixa", ha replicat el portaveu d'ERC a la comissió, Oriol Amorós, que encara ha seguit: "Què ha fet vostè i el seu grup per a l'esclariment de res?". Després que Meritxell Borràs hagi tornat a reproduir un dilluns més la queixa de CiU al voltant de la finalitat de la comissió d'investigació, Amorós l'ha acusat de no haver-se preparat res, ni tan sols haver consultat la documentació per contribuir a esclarir què ha passat al voltant dels Pujol.

Per això Amorós ha etzibat: "El que faci el seu grup per a l'esclariment del que s'hagi d'esclarir és probablement el més important d'aquesta comissió". Borràs ha insistit que entén que "es qüestioni la bondat i ús de la comissió", i per això ha tornat a demanar que es "replantegin" les comissions d'investigació.

stats