Política 17/10/2014

Duran acusa CDC de "no consultar res" amb Unió sobre la llista unitària a les plebiscitàries

"Si hagués estat a l'inrevés, ja traurien foc pels queixals", assenyala el líder d'Unió en la seva carta a la militància

Ara
1 min
El secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, en una imatge d'arxiu / ACN

BarcelonaEl líder d'Unió, Josep A. Duran i Lleida, acusa Convergència en la seva carta web setmanal a la militància de "no consultar res" amb els democristians sobre la llista unitària a les eleccions plebiscitàries. "Si hagués estat al revés ja traurien foc pels queixals", apunta Duran, que també assenyala que ERC "no sap ben bé què diu" sobre aquesta qüestió "tot i que en algun indret deia que la condició seria que el president Mas no fos candidat".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Tothom diu estar pendent del que diran l'ANC i Òmnium diumenge al míting de la Plaça de Catalunya de Barcelona. Mal senyal que forces parlamentàries estiguin pendents del que acordin entitats molt respectables, però sense representativitat en una democràcia parlamentària! A més, el que m'interessa és que no acabem entrant en una etapa política a Catalunya conduïda per qui sabem que no és capaç de tirar el país endavant. Fa mesos vaig dir que em sentia atrapat. Semblava que era jo sol, i no era ni és així", defensa.

stats