Política 08/06/2015

David Fernàndez rep els germans Bustos amb una samarreta de la Crida per Sabadell

Davant les crítiques de Ciutadans, el diputat de la CUP reivindica el seu "reconeixement a la unitat popular de Sabadell"

Sara González / Laia Vicens
1 min
El president de la comissió del frau fiscal, David Fernández, amb Francisco Bustos

BarcelonaEl president de la comissió del frau fiscal, el diputat de la CUP David Fernàndez, ha rebut els germans Bustos amb la samarreta de la Crida per Sabadell, el partit que integra la CUP i l'Entesa i que han obtingut quatre regidors a Sabadell. Aquest dilluns la comissió se centra en el cas Mercuri, i hi ha previstes les compareixences de Francisco i Manuel Bustos, de l'exdiputat del PSC Daniel Fernández i de l'exalcaldessa de Montcada i Reixac Maria Elena Pérez.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Just abans de començar la segona compareixença, el diputat de Ciutadans Carlos Carrizosa ha avisat que la samarreta podria vulnerar la "neutralitat" de Fernàndez. El diputat cupaire ha admès que "no és banal" que la vesteixi avui. "És un reconeixement a la unitat popular de Sabadell", ha reconegut. A més, ha afirmat que "tenen tot el dret a queixar-se" qui consideri que la seva gestió com a president de la comissió no és neutra, i ha afegit: "Al meu tòrax caigut porto el que vull".

stats