DIARI DE CAMPANYA DE CIU
Política 21/05/2014

Capità Tremosa al Port de Tarragona

El candidat de CiU visita aquesta infraestructura amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila

Oriol March
2 min
Ramon Tremosa al port de Tarragona / ACN

TarragonaLes cares de son al bus de campanya són cada dia més notables, de manera que la campanya de Ramon Tremosa ha planificat una excursió al port de Tarragona amb vaixell (i piscolabis) inclòs per aquest dimecres al matí, per aixecar els ànims d'una caravana que porta dos dies sense trepitjar les redaccions. El candidat de CiU ha estat acompanyat en tot moment pel conseller de Territori i Sostenibilitat -sempre ben vestit, sigui quin sigui l'acte a què acudeix- i de Josep Rull, membre de la cúpula de CDC i expert en infraestructures. Tenint en compte que un dels temes estrella de la campanya és el corredor mediterrani, la visita a Tarragona i al seu port era inevitable. El missatge del matí, contundent: una Catalunya independent garanteix aquest corredor molt més que no pas l'Estat espanyol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Un responsable del port tarragoní, el sisè en volum de mercaderies de tot Espanya, ha anat explicant als visitants les infraestructures del recinte. Vaixells mastodòntics, grues, contenidors i instal·lacions químiques anaven passant a ulls dels viatgers a mida que el vehicle anava avançant a marxa lenta pel port. En acabar el trajecte, piscolabis. Per sort, ningú s'ha marejat i l'excursió ha acabat impol·luta. Les aigües tranquil·les de Tarragona hi han ajudat, així com també una brisa que ha causat més d'un disgust en més d'un pentinat.

Un cop a terra, al faristol, la roda de premsa s'ha vist breument interrompuda per una furgoneta de la candidatura de Tremosa que demanava el vot per a CiU. Somriures generalitzats que no han marxat ni quan la premsa, insistent, li ha preguntat al candidat sobre l'absència de Duran als mítings. El discurs oficial és optimista i evita qualsevol polèmica amb el líder d'Unió. Queden només quatre dies per a les eleccions i ja se sap aquella dita: "En política hi ha amics, enemics i companys de partit".

stats