Política 18/06/2015

Espadaler agraeix "l'oportunitat i la confiança" de Mas: "He passat els millors anys de la meva vida política"

L'encara conseller d'Interior pren la paraula al final de la sessió de control i fa extensiu l'agraïment als diputats tant de CiU com de la resta de partits

Laia Vicens
1 min
El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, durant el seu discurs per acomiadar-se del Parlament / CÈLIA ATSET

BarcelonaDia de comiats al ple del Parlament. Després que ahir el secretari general d'Unió, Ramon Espadaler, anunciés que els tres consellers del partit democristià abandonen el govern per les tensions arran del procés sobiranista, el mateix Espadaler ha demanat la paraula al final de la sessió de control per agrair al president de la Generalitat, Artur Mas, "l'oportunitat i la confiança" d'haver-lo fet conseller d'Interior, una de les conselleries "més atractives", ha dit.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"He passat els millors anys de la meva vida política", ha afirmat Espadaler, que ha volgut deixar "constància pública" d'un agraïment que també ha fet a Mas "en privat". De fet, el propi Mas havia dit una estona abans que la "separació" dels càrrecs d'Unió serà una "separació amistosa".

L'encara titular d'Interior ha donat també les gràcies als altres diputats de CiU, que "sempre han estat al costat", fins i tot en els "moments difícils", així com a la resta de representants del ple, per haver desenvolupat els controls parlamentaris al Govern amb "rigor i respecte".

stats