Publicitat
Publicitat

El príncep Felip es compromet a modernitzar la Corona espanyola

Els prínceps d'Astúries presideixen la presentació de la Fundació Príncep d'Astúries i de Girona en un acte encapçalat pel president de la Generalitat, Artur Mas. Durant la seva intervenció, el príncep Felip evita referir-se directament al cas Urdangarin

En la seva primera  intervenció pública després de la polèmica pel cas Urdangarin, el príncep Felip de Borbó s'ha compromès a modernitzar la Corona i a “adequar-la als temps que vivim en cada moment”. Com era de preveure no ha fet cap referència directa al cas, però el seu discurs estava calculat al mil·límetre per donar un missatge de renovació en plena crisi de la institució i de transparència en un moment en què està qüestionada.
Durant la seva intervenció ha subratllat que la Fundació de la qual ostenta la presidència d’honor té una “ambició honesta i transparent” per impulsar projectes socials en un moment de crisi, especialment adreçats als joves. “Els moments actuals són temps pel compromís”, ha explicat el príncep davant una nombrosa representació de la societat catalana, encapçalada pel president de la Generalitat, Artur Mas. Mas ha retret irònicament al príncep que "a tot arreu hi ha eleccions menys a la Corona".

RE

Més continguts de