Política 11/01/2017

La Fiscalia vol una altra querella contra Forcadell

Segons 'La Vanguardia', el ministeri públic també es planteja acusar per la via penal Corominas, Simó, Nuet i Barrufet

Ara
1 min
Els quatre membres independentistes de la mesa -Anna Simó, Lluís Corominas, Carme Forcadell i Ramona Barrufet- podrien ser sancionats.

BarcelonaLa Fiscalia es planteja ara una altra querella contra la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i part de la mesa del Parlament. Així ho publica avui el diari 'La Vanguardia', que explica que el ministeri públic vol ara investigar Forcadell i els membres de Junts pel Sí i Catalunya Sí que es Pot de la mesa per haver permès el debat i votació de la resolució del referèndum del debat de política general del 6 d'octubre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La majoria de la coalició independentista, els 'comuns' i Forcadell van permetre la tramitació del nou pla dels independentistes, que passa per la construcció d'un marc legal per al referèndum i la seva convocatòria, com a màxim, la tardor d'enguany. Els investigats, en aquest cas, serien Lluís Maria Corominas, Anna Simó i Ramona Barrufet (Junts pel Sí), a més de Joan Josep Nuet per Catalunya Sí que es Pot.

Llegeix el full de ruta aprovat per Junts pel Sí i la CUPEl ministeri públic considera que la presidenta de la cambra i els membres de la mesa coneixien les resolucions del Tribunal Constitucional contra el pla d'independència i l'exercici del dret d'autodeterminació i que, no obstant això, no van impedir la tramitació de la resolució del referèndum de Junts pel Sí i la CUP.

stats