Política 16/07/2015

Alberto Garzón (IU) acusa Raül Romeva de "profundes incoherències"

El candidat d'IU a la presidència del govern espanyol es mostra "enormement sorprès" pel que fet que l'ecosocialista encapçali la llista pactada entre CDC, ERC i la CUP

Europa Press
1 min

BarcelonaEl candidat d'IU a la Presidència del Govern, Alberto Garzón, ha assegurat aquest dijous que veu en l'exeurodiputat i exmilitant d'ICV Raül Romeva "profundes incoherències", després que s'hagi anunciat que encapçalarà la candidatura sobiranista de CDC, ERC i les entitats del sobiranisme civil.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una entrevista aquest dijous a TV3 recollida per Europa Press, ha opinat que la llista unitària té com a objectiu mantenir en el càrrec al president català, Artur Mas, per la qual cosa s'ha mostrat "enormement sorprès" que Romeva l'encapçali.

Garzón ha qüestionat que "algú que ha pretès estar a l'esquerra vol facilitar que Mas torni a ser president", i ha apuntat que el nacionalisme d'esquerres i el de dretes no s'assemblen en res.

El dirigent d'IU ha opinat que amb la llista sobiranista, Mas està reaccionant "als bons moviments tàctics i de contingut de profunditat d'una esquerra que s'està organitzant" per guanyar les eleccions.

stats