Política 17/01/2017

El Govern nomena Antoni Molons nou secretari de Difusió i Atenció Ciutadana

Substituirà Jordi Vilajoana, que passarà a presidir l'Agència Catalana de Notícies

Ara
1 min
Jordi Vilajoana

BarcelonaEl Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament d'Antoni Molons com a nou secretari de Difusió i Atenció Ciutadana de la Generalitat en substitució de Jordi Vilajoana, home de confiança de l'expresident Artur Mas que, segons han explicat fonts del Govern a Europa Press, passarà a presidir properament l'Agència Catalana de Notícies (ACN).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Nascut el 1970 a Barcelona, Molons és llicenciat en Dret i ha treballat a la Direcció General de Mitjans Audiovisuals en el programa de desenvolupament i implementació de la TDT local a Catalunya. A més, va treballar també al consorci local Localret, una etapa durant la qual va assessorar municipis concessionaris de TDT local i consorcis públics.

Per la seva banda, Vilajoana (Barcelona, 1949) té una llarga trajectòria política, i ja va ser director de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió. A més, ha sigut conseller de Cultura, diputat i vicepresident del Congrés dels Diputats, senador, i secretari general de Presidència en l'últim executiu de Mas.

stats