De Guindos sobre Podem: "L'auge de moviments populistes respon a la crisi i a la corrupció"

El ministre d'Economia diu que els casos de males pràctiques "tenen més a veure amb el passat que amb el present"

El ministre d'Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, ha assegurat aquest dilluns a Palma que l'"auge de moviments populistes d'extrema dreta i l'extrema esquerra a tot Europa respon a una crisi llarga i profunda" i a Espanya també, ha afegit, "a la corrupció". D'aquesta manera s'ha expressat el responsable econòmic del govern de Mariano Rajoy durant la seva intervenció en la conferència "Les claus de la recuperació econòmica a Espanya", en què també ha assegurat que "en moltes ocasions els casos de corrupció sobre els quals es parla ara tenen més a veure amb el passat que amb el present". 

Sobre aquest punt, ha dit que el Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), que depèn del ministeri d'Economia, "ha estat el que ha posat en coneixement del fiscal els casos indesitjables de corrupció en caixes d'estalvi, que han desaparegut quan han estat intervinguts". 

D'aquesta manera, De Guindos ha assenyalat que confia que "en unes eleccions democràtiques i obertes, el poble espanyol, un poble madur, sabrà analitzar totes les alternatives i votarà amb sentit". 

 

 

Més continguts de