PRIMÀRIES PSC
Política 04/02/2011

Hereu i Tura arrenquen les primàries demanant al PSC que es mobilitzi per no perdre Barcelona

Els candidats a les eleccions primàries del PSC a l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Hereu i Montserrat Tura, han iniciat avui els actes de les primàries socialistes en les agrupacions de Sant Martí i L'Eixample, on han exhibit suports i arguments per no perdre Barcelona.

Albert Balanzà
1 min
Hereu, en l

BarcelonaHereu ha iniciat la campanya interna a Sant Martí, en un acte on ha estat rebut de manera entusiasta i acompanyat del viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, de molts regidors de l'Ajuntament (Assumpta Escarp, Francesc Narváez, Jordi William Carnes i Sara Jaurrieta) i de cares del new PSC (Rocío Martínez, david Escudé). L'alcalde de Barcelona ha expressat la seva confiança en què les primàries siguin "un projecte que faci un millor PSC, un PSC que ara ha d'obrir-se i sumar molta més gent" i ha reivindicat que els socialistes representen "un projecte de futur i no de passat" a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Montserrat Tura ha celebrat el seu primer acte en l'agrupació de L'Eixample, davant un centenar llarg de militants i suports com els de l'exdelegada de la Generalitat a Barcelona, Carme Sanmiguel, i l'exdirector del Centre d'Estudis d'Opinió, Gabriel Colomé. La candidata de les primàries del PSC de Barcelona ha recordat que "em vaig fer del PSC per canviar el món", però sobretot que es presenta a les primàries perquè "els sensors socials ens diuen que el projecte socialista podria estar en risc".

El torn de preguntes ha estat curt a Sant Martí, tot i que Hereu s'ha quedat una bona estona conversant amb militants i simpatitzants, mentre que Tura s'ha sotmès a un llarg debat que s'ha allargat fins a quarts d'onze de la nit.

stats