Política 15/03/2015

ICV reclama un pla de rescat social des dels ajuntaments per fer front a "l'emergència social"

Camats reivindica els consistoris a primera línia en presentar Coral Vázquez com a cap de llista per Santa Margarida de Montbui

Acn
1 min

BarcelonaLa coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats, veu necessari un pla de rescat social des dels ajuntaments per combatre "l'emergència social". "El nostre millor patrimoni és saber que podràs anar al metge independentment dels diners que tinguis; per això cal rescatar i defensar els serveis públics de qualitat", ha opinat. L'ecosocialista ha reivindicat el paper dels ajuntaments en la lluita "a primera línia", que fan front a problemes com de "molta gent que no pot pagar els serveis bàsics com llum i aigua, si podrà arribar a final de mes o si el seu fill haurà de marxar fora per trobar feina".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camats ha assegurat que els ciutadans "s'hi juguen molt" a les eleccions d'aquest any perquè "afeblir la democràcia també és objectiu de qui vol reduir encara més" els drets. Ho ha dit en presentar Coral Vázquez com cap de llista d'ICV-EUiA a Santa Margarida de Montbui (Anoia).

En aquest sentit, Camats ha assegurat que "ICV ha estat al carrer i moltes vegades ha aconseguit guanyar alguna d'aquestes batalles, com per exemple amb l'avortament". "La lluita també de vegades tira endavant", ha dit.

stats