POLÍTICA

Deplora l'afirmació de Felip Puig

El PSC nega que el tripartit donés impunitat als okupes

El viceprimer secretari i portaveu del PSC, Miquel Iceta, ha replicat que fins ara els opkupes no han actuat amb impunitat a Catalunya, com va dir el conseller d'Interior, Felip Puig. Li recorda al conseller que els desallotjaments els dicta un jutge i no el Govern

Després que aquest diumenge, unes hores després del desallotjament de 400 persones a la Via Laietana, Felip Puig advertís als okupes que a Catalunya s'havia acabat la "impunitat", en una referència implícita però clara a la política de l'anterior conseller d'Interior, Joan Saura, Iceta ha defensat que l'anterior Govern va executar "moltíssims desallotjaments", tot i que "amb menys publicitat i menys bombo" i "sempre esperant les preceptives autoritzacions judicials".

Iceta ha lamentat que Puig intenti "posar en contradicció" el desallotjament de dissabte passat a la Via Laietana amb el que es va fer a la Plaça de Catalunya el 29 de setembre, coincidint amb la vaga general. Aleshores, ha recordat Iceta, "només es va actuar en el moment que es va tenir l'autorització judicial".

Més continguts de