Política 11/05/2015

Iceta fa una crida a fer una campanya "neta i transparent"

El líder del PSC carrega contra el lema 'Limpiando Badalona' del PP de Badalona i les declaracions d'Ada Solau titllant CiU de "màfia"

Sara González
1 min
Miquel Iceta amb el candidat del PSC a Mataro, David Bote

MataróEl líder del PSC, Miquel Iceta, ha fet una crida a fer una campanya "neta i transparent". Des de Mataró, el dirigent socialista ha carregat contra el lema 'Limpiando Badalona' de Xavier Garcia Albiol o contra les declaracions d'Ada Colau titllant CiU de "màfia". "El debat no ha de traspassar les línies del civisme, el sentit comú i l'educació", ha sentenciat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons Iceta, aquest tipus de declaracions només ajuden a "carregar els ànims" i ha condemnat de nou els incidents que fins ara s'han donat durant la campanya, com ara a un membre de la candidatura de CiU.

Sobre l'enquesta que aquest dilluns publica 'El Periódico', Iceta ha assegurat que és una "bona notícia" pel PSC perquè demostra que el volum d'indecisos es va "decantant progressivament" cap a les posicions del seu partit.

El candidat del PSC a l'alcaldia de Mataró, David Bote, ha explicat que aspira a recuperar l'alcaldia que el PSC va tenir durant 32 anys fins que se la va arrabassar CiU l'any 2011. Les seves prioritats, ha assegurat, són: recuperar l'economia generant nous llocs de treball, rescatar les persones que han patit els efectes de la crisi, garantir una ciutat neta i tenir un "govern transparent".

stats