Política 09/03/2016

El jutge cita a declarar com a imputats Ignacio González i Enrique Cerezo pel cas de l'àtic de luxe

El 18 d'abril hauran de presentar-se davant de la justícia en relació amb la compravenda de l'immoble

Ara
1 min
Ignacio González durant el seu discurs d'investidura / SERGIO BARRENECHEA / EFE

MadridLa titular del jutjat d'instrucció número 5 d'Estepona (Màlaga) ha citat a declarar com a investigats –la nova denominació de la categoria d'imputat– l'expresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, i el president de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, en relació amb el cas de l'àtic de luxe que el dirigent del PP té a la localitat. En una providència a la qual ha tingut accés l'agència Efe, la jutgessa comunica aquesta decisió a instàncies de la Fiscalia Anticorrupció. La declaració es produirà el proper 18 d'abril.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A banda, el mateix dia també s'haurà de presentar al jutjat Lourdes Cavero, la dona de González, que també ha estat citada com a investigada. La magistrada també ordena una taxació pericial de l'àtic corresponent a l'any 2008, quan va ser adquirit per la societat Coast Investor. La mateixa que li va vendre quatre anys després a González i a la seva dona, que fins llavors el gaudien en règim de lloguer. De la mateixa manera, la jutgessa sol·licita que es determini el patrimoni de l'expresident madrileny, de la seva dona i de Coast Investor.

El passat 26 de febrer, la Fiscalia Anticorrupció ja va sol·licitar aquestes declaracions davant del jutjat número 5 d'Estepona, on va prestar declaració per aquesta causa com a testimoni el comissari José Manuel Villarejo, que va coordinar la recerca sobre l'àtic.

stats