Publicitat
Publicitat

MOVIMENT DE PROTESTA

Els indignats de Tarragona s'hi queden indefinidament

Els integrants dels col.lectius AcampadaTarragona i Democràcia Real Ja han acordat avui en assemblea quedar-se "indefinidament" a la Plaça de la Font de Tarragona

Els integrants dels col.lectius AcampadaTarragona i Democràcia Real Ja han acordat avui en assemblea quedar-se "indefinidament" a la Plaça de la Font de Tarragona, ha informat un dels seus integrants, Òscar Rovira. Més de 500 persones -el doble que ahir- han participat en l'assemblea, que ha durat una hora, en què s'ha llegit el mateix manifest que en l'acampada de la plaça Catalunya de Barcelona, una declaració d'intencions a la qual ha seguit l'exposició de casos particulars per part dels assistents. Després de l'assemblea, tots els concentrats han protagonitzat una espectacular cassolada d'una altra hora de durada.

Els seguidors del moviment han decidit a més unir-se als d'AcampadaTarragona, i per això han abandonat la plaça del Rei, on eren instal.lats, i s'han traslladat a la plaça de la Font, seu de l'edifici consistorial. Així mateix, l'assemblea, segons Rovira, ha acordat "quedar-se a passar la nit" a la Plaça de la Font, i prosseguir amb la seva protesta "tot el cap de setmana, i després la setmana que ve, indefinidament".

RE

Més continguts de