Política 22/05/2014

Javi López: "ICV sembla més preocupada a derrotar l'esquerra que la dreta"

Valenciano fa una crida a frenar la dreta, que "els hi està traient tot" als ciutadans

Sara González
1 min
Núria Marín, Elena Valenciano i Javi López aquest dijous a l'Hospitalet / MANOLO GARCÍA

BarcelonaEl candidat del PSC a les europees, Javi López, ha replicat aquest dijous a la crida que va fer ahir el seu homòleg d'ICV, Ernest Urtasun, demanant el vot dels socialistes desencantats. "El candidat d'ICV sembla més preocupat a derrotar l'esquerra que a derrotar la dreta", ha etzibat el dirigent socialista en un míting a l'Hospitalet de Llobregat amb la cap de llista del PSOE, Elena Valenciano.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

López ha alertat que hi ha partits que concorren a aquestes eleccions sense candidat a presidir la Comissió Europea –com ara ERC– i d'altres, com ara CiU, en què la meitat dels vots aniran a parar al candidat del PP, Jean Claude Juncker. "Només els socialistes poden derrotar Rajoy i Cañete, que el tenen ara amagat sota la taula", ha etzibat.

Valenciano, per la seva banda, ha fet una crida a omplir les urnes de paperetes socialistes per frenar una dreta que "els hi està traient tot" als ciutadans. Es tracta, ha dit, de poder aconseguir el somni de la generació de joves com Javi López, que és, segons ella, "el mateix somni" que tenia Felipe González.

stats