ELECCIONS
Política 29/05/2014

Tardà afirma que el menyspreu de Felipe González per Podem evidencia "el fracàs de la socialdemocràcia"

El diputat d'ERC al Congrés creu que les declaracions de l'expresident espanyol són "impròpies d'algú que hi va haver un temps que es va definir d'esquerres"

Europa Press
1 min

MadridEl diputat d'Esquerra Republicana al Congrés Joan Tardà considera una "vergonya" i una "lleugeresa" la ironia de l'expresident del govern espanyol Felipe González assegurant que la revolució bolivariana "està de moda" a Espanya amb la irrupció de Podem, i ha apuntat que aquest tipus de frases evidencien "el fracàs de la socialdemocràcia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Als passadissos de la cambra baixa, Tardà ha criticat la "falta de respecte" demostrada per González amb aquestes paraules, que creu que són "molt impròpies d'algú que hi va haver un temps que es va definir d'esquerres". "Ell, que pretén ser una persona amb gran experiència, que ha viatjat molt, que ha estat president i que ha representat la socialdemocràcia, ens recorda el fracàs de la socialdemocràcia", ha manifestat.

En tot cas, l'independentista català ha admès que no li sorprèn aquest tipus de declaracions per part de l'expresident de l'executiu estatal que, al seu parer, "porta molt de temps instal·lat al poder".

stats