CAS PUJOL
Política 26/09/2014

Pujol esbronca l'oposició: "No puc entrar en aquesta mena de causa general"

L'expresident reacciona a crits a les preguntes dels diputats. "M'he despullat davant de l'opinió pública", ha argumentat l'expresident de la Generalitat a la comissió d'afers institucionals

O. March / L. Díaz-roig
1 min

BarcelonaJordi Pujol, expresident de la Generalitat, ha esbroncat a crits els diputats de l'oposició en la seva segona intervenció a la comissió d'afers institucionals del Parlament, quan teòricament era el moment en què havia de contestar a les preguntes que li han fet, que han quedat sense respondre. "No puc entrar en aquesta mena de causa general", ha exclamat Pujol, que ha acusat els partits de fer servir arguments "infantils" per atacar-lo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

“Hi ha un punt de frivolitat o d'embolicar la troca i barrejar-ho tot per crear una sensació de malestar contra mi i contra Convergència", ha exclamat, visiblement indignat. L'expresident ha explicat als diputats que "cal ser curós amb les coses que es diuen en un Parlament i no es poden dir mentides". "Aquest govern, en democràcia, va governar 23 anys, amb eleccions lliures", ha recordat, i ha acusat l'oposició de "difondre una actitud de desmoralització".

Pujol no ha contestat a les preguntes dels grups sobre per què va trigar tant a regularitzar la seva fortuna o per què va escollir fer-ho públic al juliol, entre altres dubtes que han expressat els diputats. "M'he despullat davant de l'opinió pública, això no m'ho poden negar", ha conclòs.

Davant l'esbroncada, per la qual s'han queixat tots els portaveus en el seu segon torn de paraula, afegida al fet que no ha volgut contestar al que li han preguntat, els diputats de la CUP han marxat de la sala.

stats