Política 26/01/2013

Junqueras diu que la Llei d'unitat de mercat "portarà a la ruïna milers de botiguers i comerciants"

El president d'ERC reitera que els dirigents polítics que s'han beneficiat de fons públics han "d'assumir responsabilitat"

Efe
1 min

SolsonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha assegurat aquest dissabte que la Llei d'unitat de mercat aprovada pel govern de l'Estat "portarà a la ruïna i farà la vida més difícil a milers de botiguers i comerciants del país".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, ha dit no mostrar-se sorprès per aquesta llei perquè "estem acostumats que el govern espanyol prengui decisions en contra dels drets, dels interessos i les necessitats dels ciutadans de Catalunya".

El president d'ERC ha remarcat que l'Estat té més de 400 expedients oberts per violació de la competència comunitaris per saltar-se directives europees, sent l'estat "que més directives europees se salta". En aquest sentit, ha assegurat que es tracta "d'un cas similar".

Després que s'hagi conegut la sentència sobre el cas 'Pallerols', Junqueras ha insistit en demanar "que assumeixin responsabilitats aquells dirigents polítics de partits que s'han beneficiat de malversacions de fons públics". Així ho ha dit en el marc del Congrés Regional d'ERC de la Catalunya Central que se celebra a Solsona.

stats