Política 25/08/2016

Junqueras confirma que hi haurà una partida als pressupostos per al RUI si s'incorpora al full de ruta

El vicepresident del Govern avisa la CUP que la qüestió de confiança s'haurà de lligar d'una manera o altra als comptes del 2017

Acn
1 min
Oriol Junqueras en una entrevista a TV3

BarcelonaLa setmana que ve es reprenen les reunions del consell de Govern, tot just abans que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, es trobi amb els representants de la CUP per parlar de la qüestió de confiança.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Serà una setmana "intensa", segons ha avançat en una entrevista a TV3 el vicepresident de l'executiu, Oriol Junqueras. Una de les qüestions que segur que formaran part d'aquests contactes serà el referèndum unilateral d'independència (RUI).

Com va fer fa alguns dies el secretari d'Economia, Pere Aragonès, Junqueras ha confirmat que els pressupostos del 2017 incorporaran una partida pel RUI en cas que JxSí i la CUP decideixin incorporar-lo al full de ruta. De moment, però, el president d'ERC s'ha limitat a dir que és partidari de tots els camins democràtics, els que inclouen les eleccions constituents i també els que preveuen el referèndum. Junqueras ha subratllat, a més, que la qüestió de confiança anirà "d'una manera o altra lligada" a l'aprovació dels pressupostos.

stats