Política 07/10/2014

L'Ajuntament de Barcelona ja ha informat als col·legis que seran seu electoral el 9-N

També ha designat un coordinador municipal per a la consulta

Ara
1 min

BarcelonaL'Ajuntament de Barcelona ja ha informat als col·legis seleccionats que seran seu electoral el 9-N. Abans de la suspensió cautelar del Tribunal Constitucional, el consistori va comunicar via carta als equipaments escollits que serien seu electoral. L'Ajuntament també va designar el mateix dia al coordinador municipal que s'encarregarà dels operatius electorals: Jordi Casas.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La primera fase de comunicacions que s'havien de realitzar ja s'ha produït, i el següent pas ja no correspon a l'Ajuntament sinó a la Generalitat", ha defensat aquest matí el primer tinent d'alcalde de Barcelona, Joaquim Forn. L'Ajuntament assegura que ara "estan a l'espera" i reiteren el seu compromís amb la consulta.

99 dels 947 municipis catalans han confirmat al Govern els punts de votació per a la consulta que va proposar la Generalitat, segons han informat a Europa Press fonts de l'executiu català. A més, 263 ajuntaments ja han designat un coordinador municipal per a la votació, segons les dades de la Generalitat actualitzades a les 12.00 d'aquest dimarts.

stats