Política 21/03/2018

Colau visita els presos a Estremera i Soto del Real i demana el seu alliberament

L'alcaldessa considera injusta la presó preventiva i demana l'apropament dels presos

Ara
1 min
L'alcaldessa Ada Colau ha visitat els presos a Estremera i Soto del Real i ha demanat el seu alliberament

BarcelonaL'alcaldessa de Barcelona Ada Colau ha visitat avui al president d'Òmnium Cultural Jordi Cuixart i l'expresident de l'ANC Jordi Sànchez a la presó de Soto del Real, així com també al conseller Joaquim Forn a Estremera. La mateixa Colau així ho assegurava a través del seu compte de Twitter, en què també ha explicat que "no ha estat possible" veure Oriol Junqueras.

"Que estiguin en presó preventiva és injust. Que estiguin a centenars de quilòmetres de casa seva és cruel", ha sentenciat l'alcaldessa a través a partir d'un fil a la xarxa social. De fet, l'alcaldessa ja s'havia posicionat en altres ocasions a favor de l'apropament dels presos a centres penitenciaris de Catalunya. De la mateixa manera, Colau ha exigit que "han de quedar en llibertat quan abans".

D'altra banda, l'alcaldessa ha considerat que la solució per a Catalunya "passa per recuperar l'autogovern", apel·lant a "bastir ponts i tornar al diàleg entre els què discrepem". L'alcaldessa de BCN en Comú ha sentenciat que la "judicialització de la política" només serveixen per allunyar-se d'aquesta solució.

stats