Política 28/09/2014

L'entrevista a Artur Mas va tenir més de mig milió d'espectadors

El 'hashtag' #PresidentMasTV3 va ser 'trending topic mundial'

Ara
1 min

BarcelonaL'entrevista de Mònica Terribas al president de la Generalitat, Artur Mas, que va emetre aquest dissabte a la nit TV3 va tenir 509.000 espectadors, una xifra a la qual caldria sumar encara els oients que la van seguir a través de Catalunya Ràdio. La conversa va tenir una quota de pantalla del 18,7% i va ser la segona emissió més vista del dia, només per darrere del 'Telenotícies migdia', que va arribar als 545.000 espectadors i al 29% de 'share'. Segons informa TV3, el programa especial del matí, que va transmetre en directe l'acte de la signatura del decret de convocatòria de la consulta del 9 de novembre, va reunir 210.000 persones i va fer una quota del 23%.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'interès dels ciutadans per l'entrevista a Mas també es va fer evident a Twitter, on l'etiqueta proposada per la televisió pública, #PresidentMasTV3, va arribar a ser el primer 'trending topic' mundial durant vint minuts i a Espanya es va mantenir en la primera posició durant dues hores, fins 30 minuts després del final del programa.

Segons dades de DatKnoSys recollides per TV3, al moment d'acabar-se l'entrevista s'havien fet 13.600 tuits amb aquesta etiqueta –emesos per 4.800 usuaris diferents– i 1.000 més amb el 'hashtag' #PresidentMasCatRàdio. A les 23.14, la conversa va arribar al seu punt àlgid amb 248 tuits per minut.

stats