Política 25/05/2019

Llancen pintura groga a les seus del PSC a Barcelona, Badalona i Solsona

El partit ha condemnat l'"atac d'intolerants"

Ara
2 min
Llencen pintura groga a les seus del PSC a Barcelona, Badalona i Solsona

BarcelonaLes seus del PSC a Barcelona, Badalona i Solsona han aparegut aquest matí plenes de pintura groga. A la persiana del casal socialista Joan Reventós, seu de la formació a Barcelona, s'hi podien llegir diverses pintades amb els textos: "Joc brut, mans brutes", "Súbdits de Vox" i "PSOE=nazis feixistes". El partit ha denunciat el que considera un "atac d'intolerants" a través del seu compte a Twitter.

Per la seva banda, l'alcalde socialista de Badalona (Barcelonès), Àlex Pastor, també ha informat a través de Twitter de l'atac a l'agrupació socialista de Badalona, on han llançat contra la seva façana un cub de pintura groga.

"Seguirem defensant les nostres idees i treballant perquè tothom pugui defensar sempre les seves des del respecte i la llibertat", han dit fonts del PSC consultades per l'agència Efe. També s'hi ha referit l'expresident José Montilla.

Tot i les agressions seguirem treballant per una Catalunya de tothom malgrat que alguns pretenguin impedir-ho. pic.twitter.com/1fuMiPwDJF

— José Montilla (@JoseMontillaA) 25 de maig de 2019

De moment no s'ha identificat qui ha llançat la pintura groga, que també ha aparegut a les seus de la formació a Badalona i Solsona. En el cas de Badalona, l'alcalde Àlex Pastor ha qualificat els presumptes autors d'"extremistes". "El que no saben és que la pintura s'esborrarà però la nostra il·lusió per construir un futur millor sense els qui volen seguir enfrontant és permanent", ha assegurat a través del seu compte a Twitter.

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha informat igualment que la seu socialista a Solsona ha aparegut amb llaços grocs pintats als vidres i ha atribuït l'acció als "extremistes que es diuen garants de la democràcia"."Ens assenyalen, però el que provoquen és que seguim i seguim per fer una societat plural i inclusiva", ha escrit Iceta al seu perfil de Twitter.

stats