Política 14/09/2015

Rabell replica Mas: "Els del Majestic no érem nosaltres i tampoc vam investir Aznar"

El cap de llista de Catalunya Sí que es Pot defensa que les paraules d'Iglesias "s'han tret de context"

Sara González
1 min

BarcelonaLes paraules del president de la Generalitat, Artur Mas, que ha assegurat que el discurs de Pablo Iglesias sobre l'origen dels catalans "podria ser el d'Aznar", han estat replicades amb contundència per part del candidat de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell. "Els del Majestic no érem nosaltres", ha dit amb referència al pacte que CiU, sota la batuta de Jordi Pujol, va subscriure amb el PP l'any 1996. "Tampoc vam investir Aznar ni vam votar la reforma laboral ni la llei d'estabilitat pressupostària", ha sentenciat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rabell ha assegurat que no es pot sostenir la sobirania si no es garanteix "la cohesió social" i que els drets socials i nacionals "són indestriables".

Sobre les paraules d'Iglesias fent referència a l'origen dels catalans i per les quals s'ha disculpat aquest dilluns al matí, Rabell ha afirmat que s'han "tret de context" i que el que pretenia el líder de Podem era que "els sectors més menystinguts prenguessin la paraula i ensenyin les dents". Rabell ha insistit que són els que han "generat desigualtats els que estan fracturant Catalunya".

Sobre la decisió del Tribunal Constitucional de tombar la llei sobre l'Agència Tributària de Catalunya, Rabell ha assegurat que el tribunal torna a actuar com a "gendarme" del PP.

stats