Publicitat
Publicitat

CAP AL 20-N

ERC veu Duran "a les antípodes del sobiranisme"

La coalició independentista d'Alfred Bosch, que utilitzarà cançons de Lluís Llach en els vídeos i actes, ha reduït un 60% el pressupost de campanya

Enquestes internes d'ERC-RCat-Catalunya Sí confirmen que la població veu Duran "a les antípodes del sobiranisme", segons el responsable de campanya, el secretari general adjunt dels republicans, Lluís Salvadó. "És una oportunitat que intentarem aprofitar", ha avançat aquest matí en la presentació de la campanya de la coalició independentista. El seu candidat, Alfred Bosch, va defensar una "veu forta, clara i ferma" a Madrid que se senti més que la de "25 diputats invisibles [en relació al PSC] o 10 que es pleguen per vés a saber quin pacte amb el partit governant a Espanya [en referència als de CiU]".

La campanya electoral d'ERC-RCat-Catalunya Sí anirà marcada per l'austeritat pressupostària, ja que reduirà en un 60% la despesa respecte a la campanya d'ERC del 2008, i se situarà en 660.000 €. Part de la retallada vindrà per la renúncia al mailing universal en favor d'un enviament sectorialitzat, la reducció del nombre de tanques i publicitat detectada, i per l'activació de 900 voluntaris. "Aquesta és la vegada que hem tingut més voluntaris treballant dels últims anys", va destacar Bosch. Igualment, la coalició ha organitzat 116 mítings arreu dels Països Catalans, 16 dels quals són els principals, centrats bàsicament en Bosch i el president d'ERC, Oriol Junqueras, i de RCat, Joan Carretero. Lluís Llach, a més, ha cedit els drets de la seva música per usar-la en els actes i els vídeos de la coalició.

La veu del poble

Més continguts de

La veu del poble
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT