Política 28/06/2014

Maria del Mar Bonet: "Voldria la independència de Catalunya"

"Si no deixen votar, als de Madrid els hauria de caure la cara de vergonya", ha afirmat la cantant a mallorquina durant una entrevista al programa 'El Suplement' de Catalunya Ràdio

Ara
1 min

BarcelonaMaria del Mar Bonet ha parlat del procés sobiranista en una entrevista que ha concedit aquest dissabte a la periodista Sílvia Cóppulo dins el programa 'El Suplement', de Catalunya Ràdio. "Voldria, com molta gent d'aquest país, la independència de Catalunya, i sobretot que deixessin fer la consulta", ha afirmat la cantant. "Si no deixen votar –ha afegit–, als de Madrid els hauria de caure la cara de vergonya. Si són demòcrates, haurien de dir que sí a una consulta". "Encara sóc d'aquella tribu que volien els Països Catalans", ha subratllat Bonet.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La situació política de les Illes Balears ha sigut un altre dels temes dels quals ha parlat la cantant. L'ha qualificada d'"indigna", i sobre la majoria del PP al govern ha dit que "espero que no els tornin a votar".

Maria del Mar Bonet presenta un concert al Liceu en homenatge al 85è aniversari de l'escola Massana. Interpretarà un tema inèdit, titulat 'El sentinella', dedicat a Antoni Gaudí i acaba de publicar el disc 'Essencial Maria del Mar Bonet'.

stats