CANVI DE CICLE
Política 14/08/2013

Rovira adverteix que no es pot esperar "eternament" la resposta de Rajoy a la carta de Mas

Fa una crida a Àngel Ros i "a tota la gent" a sumar-se a la cadena humana per "decidir si volem ser un estat independent"

Acn
1 min
La portaveu parlamentària d'ERC, Marta Rovira, el 11/06/2013 a la sala de premsa de la cambra / ACN

BarcelonaLa secretària general d'ERC, Marta Rovira, ha advertit que no es pot esperar "eternament" la resposta de Rajoy a la carta de Mas "quan hi ha una majoria de ciutadans de Catalunya que demanen des de fa anys poder exercir la democràcia", ha assenyalat la dirigent republicana aquest dimecres en declaracions a RAC1. Rovira ha volgut deixar clar que s'ha fet la petició de la celebració de la consulta per escrit perquè el president espanyol "no pugui tornar a negar" que no s'hagi demanat per la via oficial. "A escala internacional ningú tindrà cap dubte que Catalunya aposta per la via del diàleg i la negociació", ha afegit la secretària general d'ERC.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'altra banda, i en relació amb la polèmica sobre la Diada, Marta Rovira ha fet una crida a l'alcalde de Lleida i dirigent del PSC, Àngel Ros, i "a tota la gent" a sumar-se a la cadena humana per "decidir si volem ser un estat independent". La secretària general d'ERC considera "lamentable" que partits polítics "menystinguin" les mobilitzacions, tant les ciutadanes com les institucionals, ha recalcat. "Nosaltres no ens dediquem a menystenir diades nacionals d'enlloc", ha reblat. "Demano respecte pel que celebrem els catalans l'11 de Setembre", ha sentenciat Rovira.

stats