Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

Muriel Casals revela que hi ha ajuntaments interessats en la proposta d'objecció fiscal

La presidenta d'Òmnium Cultural creu que, si el govern espanyol no accepta el projecte de concert econòmic que arribi des de Catalunya, alguns consistoris veurien lògic deixar de pagar impostos a l'Estat

Segons la presidenta d' Òmnium Cultural, Muriel Casals, hi ha ajuntaments a Catalunya interessats en la proposta d'objecció fiscal a l'Estat, si el govern espanyol no accepta el projecte de concert econòmic que arribi des de Catalunya. Casals, en una entrevista a Catalunya Informació, ha explicat que ara s'està "a l'expectativa de la negociació" entre el Govern i l'executiu espanyol, però ha dit que, si la resposta de l'executiu és negativa, molts consistoris catalans veurien lògic no pagar impostos a la Hisenda pública espanyola.

Per la presidenta d'Òmnium, la negociació pel concert econòmic ha de ser "de país a país" perquè "som els catalans qui ens estem defensant". Casals ha admès que una eventual victòria del PP a les eleccions generals del novembre "empitjoraria la negociació" perquè el "to" dels populars respecte a Catalunya és pitjor.

RE

Més continguts de