ELECCIONS MUNICIPALS
Política 10/04/2015

Narcís Comadira tanca la llista de la CUP a Girona: "És l’únic partit que té un projecte de país que m’agrada"

L'artista identifica el partit com l'únic independentista i anticapitalista i carrega contra les forces que encara busquen un encaix a l'Estat, ja que "defensen la provincialització de Catalunya"

Ara
1 min
Narcís Comadira en un moment de l'entrevista. L'escriptor creu en la literatura seriosa i opina que els editors editen massa llibres.

BarcelonaL'escriptor, poeta i pintor Narcís Comadira tancarà la llista de la CUP a Girona en les eleccions municipals de maig. Ho anunciarà aquest dissabte en un article a l'ARA en què també exposa els motius pels quals ha acceptat fer aquest pas i mullar-se políticament. Malgrat tot, deixa clar que les raons no són complexes: "Molt senzill, perquè de tots els partits que hi ha a Catalunya, la CUP és l’únic partit que té un projecte de país que m’agrada".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En el text, Comadira destaca que aquesta és l'única formació independentista i anticapitalista a la vegada i subratlla que li agrada l'estil dels seus diputats David Fernàndez i Quim Arrufat. "Per mi, les CUP representen el futur del país tal com a mi m’agradaria que fos. Un país estrictament democràtic, sense corrupció, just", insisteix.

Igualment, l'artista critica aquelles formacions –com el PSC o ICV, sense citar-les– que aposten per insistir en buscar un encaix a l'Estat, atès que assevera que "tots els que defensen aquest anar fent la viu-viu amb Espanya, de fet, defensen la provincialització de Catalunya, la lenta desaparició del país".

stats