ELECCIONS 25-N
Política 19/11/2012

Oleguer Presas: "Desconfio de la proposta de Mas i em sorprèn que alguns hi confiïn"

El futbolista justifica el suport a la CUP perquè "proposa una ruptura interessant amb el model polític actual i respon als interessos del que fa falta en aquest moment"

Efe
1 min
Oleguer Presas a RAC1

BarcelonaL'exjugador del FC Barcelona Oleguer Presas –que dóna suport a la CUP, es presenta en la seva llista barcelonina en un lloc simbòlic i apareix en un dels seus vídeos de campanya– ha afirmat aquest dilluns que desconfia de la "demanda plebiscitària d'Artur Mas" i el sorprèn que hi hagi gent que "hi confiï".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En unes declaracions a RAC1 recollides per Efe, Oleguer Presas ha expressat el seu suport a la CUP, a més de comentar alguns aspectes relacionats amb la polèmica que en el seu moment va generar en negar-se a jugar amb la selecció espanyola de futbol.

Segons Oleguer Presas, si es presenta a la llista electoral és "per convicció", però la seva carrera política "s'acaba aquí", ja que no vol ser "diputat". "Només volia donar suport a la gent que s'esforça per visualitzar les idees de la CUP, un projecte social i nacional pel canvi", ha afirmat. "La CUP –ha afegit l'exjugador del Barça– proposa una ruptura interessant amb el model polític actual i respon als interessos del que crec que fa falta en aquest moment".

stats