CANVI DE CICLE
Política 11/09/2014

Junqueras replica a Mas: "La unitat ja existeix des del 12-D. I l'objectiu està clar: votar el 9-N"

El líder d'ERC ha rebutjat que hi pugui haver cap tercera via o cap pla B que no passi per treure les urnes quan ho van pactar els partits sobiranistes

Ara
1 min
Les piulades de Junqueras

BarcelonaEl president d'ERC, Oriol Junqueras, ha replicat aquest dijous sense esmentar-lo al discurs d'Artur Mas, que ha reclamat que cal mantenir la unitat "per damunt dels interessos partidistes". "La unitat ja existeix des del 12-D [data en què es va pactar la data i la pregunta de la consulta]. I, des d'aquell dia, l'objectiu està clar: votar el 9-N. Avui ha tornat a quedar clar! El 9-N votarem!", ha piulat des del seu compte, instant de nou a no condicionar les urnes a una previsible prohibició del Tribunal Constitucional. Era la quarta d'una seguit de piulades en què, de fet, el líder dels republicans començava assegurant que "ha quedat clar que només hi ha un pla", que "les institucions posaran les urnes i que els ciutadans votarem".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així mateix, Junqueras ha insistit que "només hi ha una manera de resoldre el futur d'una nació: votant", i "els catalans ho farem el 9 de novembre". Finalment, el líder d'ERC ha recordat "aquells temps en què es parlava de tercera via i pla B". "Avui ha quedat clar que només hi ha un pla: el 9-N, votarem!", ha conclòs de nou rebutjant altra vegada una alternativa que no passi per posar les urnes quan ho van pactar les formacions partidàries del dret a decidir, digui el que digui el TC.

stats