POLÍTICA

Plantada del PP de Sánchez Camacho a Monago en la seva conferència a Barcelona

Ningú de la cúpula del PP a Catalunya s'ha volgut deixar veure al costat del president extremeny, que els últims dies ha intensificat la campanya anticatalana

Ni Sánchez-Camacho, ni Cornet, ni Millo, ni Llanos de Luna, ni Fernández Díaz. Ningú de la cúpula del PP ha volgut assistir a l' esmorzar informatiu del president extremeny a Barcelona. El president d'Extremadura, José Antonio Monago, ha estat a Barcelona aquest dimecres per fer un esmorzar-conferència al Fòrum Europa Tribuna Catalunya.

La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, i el portaveu, Enric Millo, eren al ple del Parlament i era previsible que no acompanyessin Monago, però no ho era tant que evitessin deixar-se veure prop de Monago el secretari general del partit a Catalunya, Jordi Cornet, la delegada del govern espanyol a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, o el líder del PP barceloní, Alberto Fernández Díaz. Només el president provincial, Antoni Bosch, hi ha fet tímida assistència.

Només els seus

Tampoc cap conseller del Govern de la Generalitat ha estat entre els assistents a la conferència del president Extremeny. De fet, fins i tot el mateix Monago ha detectat aquesta manca de presència institucional i de companys de partit. Tant és així, que en la seva salutació inicial, s'ha vist abocat a saludar especialment el president del Parlament d'Extremadura i el president de la Diputació de Badajoz, que l'han acompanyat a l'esmorzar de Barcelona.

Més continguts de