Política 13/06/2013

El PNB creu que el PSC fa un flac favor a la cohesió territorial del país

El portaveu del PNB al Congrés, Aitor Esteban, considera que Navarro "no sap què és el concert, com funciona i els seus mecanismes"

Efe
1 min

MadridEl portaveu del PNB al Congrés, Aitor Esteban, ha reaccionat aquest dijous contra el PSC per proposar eliminar de la Constitució els concerts basc i navarrès i ha dit que els socialistes catalans estan fent "un flac favor" a la cohesió territorial. En declaracions als mitjans als passadissos del Congrés, Esteban ha considerat que el primer secretari del PSC, Pere Navarro, "no sap què és el concert, com funciona i els seus mecanismes".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Per a Esteban, Navarro "està parlant d'oïdes per agradar a determinada parròquia" i amb les seves paraules fa "un flac favor" a Catalunya, a la cohesió de les autonomies en Estat i a la integració del País Basc i Navarra en el marc estatal. Navarro ha reclamat de manera solemne en una conferència l'eliminació dels concerts basc i navarrès perquè, segons el seu parer, representen un "privilegi" incompatible amb un finançament autonòmic just.

stats