Política 14/05/2015

El PP de Barcelona reparteix octavilles al Raval per demanar que no sigui un "gueto islàmic"

El candidat Alberto Fernández va presentar ahir les seves propostes en matèria d'immigració, en què demana cinc anys de padró per accedir a determinats serveis

1 min
Octaveta del PP repartida al barri del Raval de Barcelona / PP

El PP de Barcelona està repartint octavilles al barri del Raval en què demana que la zona no es converteixi en un "gueto islàmic". "El Raval no pot convertir-se en un gueto islàmic. Vota Alberto Fernández", diu el fulletó, que inclou el logo del partit i el tradicional rivet amb les banderes de Catalunya i Espanya que utilitza en campanya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Les octavilles, que s'han donat a conèixer aquest divendres mitjançant diversos comentaris a les xarxes socials, arriben l'endemà que el candidat Alberto Fernández presentés al mateix barri les seves propostes en matèria d'immigració. Entre aquestes protestes, destaca la petició que alguns serveis socials només siguin accessibles per a la població després de cinc anys de padró, en línia amb propostes similars que està fent el partit en altres municipis catalans. De fet, el mateix candidat ja va assegurar que alguns indrets de Barcelona poden esdevenir aquest "gueto islàmic" o "Barcelonistan".

Fonts del partit han reconegut a l'ARA que es tracta de propaganda electoral del partit complementària als cartells 'Ara es tracta de Barcelona' o l'estatal 'Treballar. Fer. Créixer', i han precisat que també s'han imprès altres octavilles amb propostes més genèriques o centrades en la mobilitat en moto, per exemple.

stats