Política 06/04/2017

El PP exigeix que David Fernàndez no col·labori més a Catalunya Ràdio perquè va assistir a l''escrache' d'Arran

La diputada popular Andrea Levy titlla d'"inconcebible" que una persona que "ataca" el seu partit sigui una "veu autoritzada d'opinió" als mitjans públics

Ara
1 min
Andrea Levy

BarcelonaEl PP no vol que l'exdiputat de la CUP David Fernàndez continuï col·laborant en mitjans públics. Així ho ha manifestat aquest dijous la diputada popular Andrea Levy al Parlament, on aquest dimecres va registrar una pregunta al Govern en què posa en qüestió la participació setmanal de Fernàndez a 'El matí de Catalunya Ràdio', després que assistís a l''escrache' d'Arran a la seu del PP a Barcelona, el 27 de març.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Assistim permanentment a una utilització dels mitjans públics de Catalunya en favor del projecte independentista, però ja és inconcebible que una persona que ataca el PP de Catalunya formi part de les veus autoritzades d'opinió a la ràdio pública de Catalunya", ha subratllat Levy en un comunicat, on reclama al director de Catalunya Ràdio, Saül Gordilo, "el cessament de David Fernàndez com a col·laborador".

"El seu comportament és incompatible amb un servei públic d'informació neutral que Catalunya Ràdio ha de garantir. No pot ser que aquest mitjà ofereixi un espai d'opinió a una persona que ha intentat impedir el normal funcionament d'un partit polític democràticament representat al Parlament", afegeix al comunicat la també vicesecretària d'Estudis i Programes del PP.

stats