Política 23/12/2017

El PP denuncia l''Abc' a la Junta Electoral per publicar una entrevista a Arrimadas la vigília del 21-D

El rotatiu espanyol defensa que l'entrevista es va elaborar abans que es decretés el final de campanya

Ara
1 min
La portada de l''ABC' durant la jornada de reflexió

BarcelonaEl PP ha denunciat el diari 'Abc' davant la Junta Electoral Central per publicar una entrevista a la candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, durant la jornada de reflexió. N'informa el mateix 'Abc' a la seva pàgina web, on es queixa que la denúncia està motivada "pels nervis que van desencadenar les enquestes adverses als interessos del PP".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L''Abc' argumenta que l'entrevista es va elaborar abans que es decretés el final de campanya, establert per l'article 51 de la Loreg a les 00.00 h del 20 de desembre. "La publicació de l'entrevista estava emparada per la llibertat d'expressió i informació", diu el text, que recorda que 'El Periódico de Catalunya' també va incloure en portada una entrevista amb el candidat del PSC, Miquel Iceta.

"Com a mitjà de comunicació privat, l''Abc' va decidir donar més espai a Ciutadans que al PP per la seva posició de líder en l'oposició catalana des del 2015", argumenta el rotatiu, que conclou que de fet Arrimadas va acabar guanyant les eleccions del 2017 amb 34 escons més que el PP.

stats